01.06.2012 00:00

Setkání Polánka 2012

Setkání Polánek 2012

 

Ve 23. týdnu tohoto roku jsme se zúčastnili 2. setkání Polánek, tentokrát ve Valašské Polánce. Naše posádka vyrazila na sraz v pátek v odpoledních hodinách. Ihned po příjezdu jsme rozbili stanový tábor, zaklimatizovali se vypitím „pár piv a jiných drinků“ a odešli do místního sportovního areálu vedle hřiště, kde proběhlo seznamování jak s místními lidmi a zvyky, tak s nabídkou nápojového lístku. Seznamování jsme se ujali zodpovědně a tak návrat zpět do našeho stanového městečka byl možný až v ranních hodinách. V sobotu proběhly hasičské závody. Náš výsledek nebyl nikterak lichotivý, po velkých problémech na rozdělovači jsme skončili v kategorii mužů na pátém místě z šesti. Po celý den byly připraveny stánky s tradičním valašským pohoštěním (kyselica, guláš, žebra, klobásy a nechyběly ani frgály). Večer proběhlo vyhlášení výsledků a následoval bohatý kulturní program. K tanci a poslechu hrála kapela Polanka. V neděli dopoledne nás čekalo jen rozbití táboru a návrat domů.

Tuto akci považuji za velice zdařilou. Kolegům z Val. Polánky nemůžeme nic jiného, než poděkovat za perfektně zvládnutou akci a tak trochu (hodně) jim můžeme závidět areál, ve kterém se tato akce konala.

Za rok neshledanou.

Setkání se zúčastnili: Valašská Polanka, Polánka nad Odrou, Polánka u Kutné Hory, Polanka u Tábora a samozřejmě naše Polánka.

Všem členům i nečlenům našeho sboru, kteří se zúčastnili setkání, bych chtěl velice poděkovat.

https://sdh-polanka.rajce.idnes.cz/Setkani_Polanek_2012/

https://sdh-polanka.rajce.net/Setkani_Polanek_2012_Foto_II

—————

Zpět